Ansøgning om sommerferie 2024

For at få adgang til det elektroniske ansøgningsskema skal du taste dit chaufførnummer i boksen herunder og trykke på knappen under denne.

Du vil så modtage en e-mail på din arbejdsmail på tjenestemobilen med et link til skemaet. Det sker for at sikre, at skemaet udfyldes af den rette chauffør.

Hvis du gerne vil udfylde skemaet fra en computer, kan du videresende mailen med linket til din private mailadresse.

Når du har udfyldt og indsendt skemaet, modtager du en kvittering, hvor du kan se de oplysninger, du har tastet, og tjekke, at de er korrekte. Er de ikke det, udfylder og indsender du blot et nyt skema. Når ansøgningsfristen udløber, vil det være den sidst indsendte ansøgning, der er gældende.

Hvis det er ligegyldigt for dig, hvornår du holder sommerferie i 2024, må du stadig meget gerne udfylde skemaet. Der er et felt i skemaet, hvor du kan tilkendegive dette.

Ansøgningsskemaet skal udfyldes og indsendes senest søndag den 3. december 2023.

Herefter er det ikke muligt at aflevere ferieønsker, og man tildeles ferie efter, hvor det bedst passer ind. Hovedferien på de 3 uger kan ikke opdeles.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT UDFYLDE SKEMAET?
Du kan for hjælp til at udfylde skemaet hos Lene på Vest og Bente på Nord og i Driftscenteret.

Lene og Bente er klar til at hjælpe i deres almindelige træffetid fra kl. ca. 4.30-11.45, og den 14.og 15. nov. træffes de også senere på dagen - Lene den 14. nov. kl. 16.00-19.00 og Bente den 15. nov. kl. 15.45-18.30.

Den 7. november sidder Casper fra Planafdelingen også klar til at hjælpe på Vest og Nord. Han træffes på Vest kl. 10.00-14.00 og på Nord kl. 14.30-19.00.

I Driftscenteret kan du henvende dig i hele åbningstiden.


RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING OM SOMMERFERIE 2024
Du skal angive 4 ønsker i prioriteret rækkefølge. Hvis der angives færre end 4 forskellige ønsker, vil Planafdelingen beslutte, hvor de resterende ønsker placeres. Derudover vil det ikke blive betragtet som tvungen ferie, hvis der angives færre end 4 ønsker, og et af disse ønsker ikke opfyldes.

Flex-, deltids- og nyansatte
Flex- og deltidsansatte samt ansatte på delt vagt har kun mulighed for at vælge ferie inden for skoleferien på hold S4 og S6, hvor der tilstræbes en ligelig fordeling.

Hvis du som nyansat ønsker at afvikle mindre end 3 ugers ferie, fordi du ikke optjener fuld ferie med løn/feriekort, skal du alligevel aflevere dine ferieønsker. Efter offentliggørelsen af ferietildelingen skal du kontakte Disponeringen og aftale med dem, at du afvikler reduceret ferie.

Mere end tre ugers ferie?
Ønskes det at holde mere end 3 ugers sammenhængende ferie, vil det i perioden september – oktober være muligt at holde sommerferie, vinterferie og 6. ferieuge i forlængelse af hinanden. Det kræver dog, at du har fået tildelt vinterferie og/eller 6. ferieuge i 2024 i forlængelse af sommerferie.

Det er fortsat muligt at holde mere end 3 ugers ferie ved at lægge vinterferie og 6. ferieuge i slut april og sommerferie i start maj.

Ferieplanen offentliggøres senest den 26. januar 2024.

SPØRGSMÅL
Kontakt Casper i Planafdelingen på tlf. 4191 6011 eller planlaegning@aarbus.dk, hvis du har spørgsmål ang. sommerferien 2024.