Hittegods

Hittegods fra de gule bybusser i Aarhus opbevares i AarBus’ Administrationen på Jegstrupvej 5 i Hasselager.

Pga. den nuværende coronasituation er AarBus’ hittegodskontor indtil videre lukket for personlige henvendelser og således for afhentning af hittegods til og med den 23. januar .

Telefonen er fortsat åben fra kl. 10.00 til 15.00, og hvis du har glemt TING AF VÆRDI i bussen, er du velkommen til at ringe på tlf. 7240 9909 for at høre, om de er blevet fundet.

Du skal dog være opmærksom på, at medarbejderne på hittegodskontoret og i Administrationen arbejder hjemmefra langt de fleste dage. Derfor sorteres hittegods i øjeblikket ikke regelmæssigt, og det er således ikke sikkert, at vi ved, om vi har modtaget dine ting.

Vi passer selvfølgelig godt på dine ting, mens vi opbevarer dem!

 

HITTEGODS MED OG UDEN VÆRDI
I håndteringen af hittegods skelnes der mellem hittegods af værdi og hittegods uden værdi.

Hittegods af værdi er personlige papirer, punge, nøgler, kontante penge, ure, smykker, tasker (af værdi eller som indeholder ting af værdi), telefoner, computere, bankkort, kørekort, buskort og lignende.

Hittegods uden værdi er halstørklæder, huer, handsker og diverse andre beklædningsgenstande, paraplyer og lignende.

Hittegods uden værdi opbevares i indtil 4 uger, hvorefter det destrueres eller udleveres til almennyttige eller velgørende formål. Letfordærvelige madvarer vil umiddelbart blive bortskaffet.

BEMÆRK: Vi registrerer ikke hittegods uden værdi, og vi kan derfor ikke fortælle dig, om vi har fået din hue, handske eller lignende indleveret. Du er nødt til at møde op på vores kontor i Hasselager og se vores kasser med hittegods igennem, når hittegodskontoret igen er åbent for personlige henvendelser.


Finder du en ting, som nogen har glemt i en gul bybus i Aarhus, så aflever den til chaufføren. Chaufføren må ikke udlevere hittegods, men sørger for, at det bliver samlet i AarBus' Administration på Jegstrupvej 5 i Hasselager.