Hittegods

Hittegods fra de gule bybusser i Aarhus opbevares i AarBus’ Administrationen på Jegstrupvej 5 i Hasselager.

Hvis du har glemt noget i vores busser, kan du kontakte os på tlf. +45 72 40 99 09 mandag-fredag kl. 9.00-15.00.

Pga. COVID-19 er Administrationen dog indtil den 6. maj lukket for personlige henvendelser og således for afhentning af hittegods.

Fra 6. maj vil der være åbent for afhentning af hittegods fra kl. 12.00-15.00.

AFHENTNING AF TING, GLEMT UNDER CORONA-NEDLUKNINGEN!
Fra og med den 6. maj er det igen muligt, at komme forbi vores kontor og se, om dine glemte ting i kategorien ”Hittegods uden værdi” (se nedenfor) skulle være blevet fundet i løbet af corona-nedlukningen (1. dec. 2020 - 6. maj 2021).

For at undgå, at mange personer møder op på samme tid, vil vi dog gerne henstille til, at du ringer og laver en aftale, inden du kommer!

"Hittegods af værdi" (se nedenfor) såsom telefoner, punge, computere, buskort mv. er også under corona-nedlukningen videregivet til politiet i Aarhus 1-2 uger efter, det er fundet, så det har vi ikke længere liggende.

Udvidet åbningstid to dage i maj
For at gøre afhentningen af ”gammelt” hittegods lettere, har hittegodskontoret åbent frem til kl. 17.00 torsdag den 20. maj og torsdag den 27. maj. Telefonen er dog kun åben til kl. 15.00, så ring inden kl. 15.00 og lav en aftale.  

Frist for afhentning af ting "uden værdi", glemt inden 6. maj
Efter den 11. juni bortskaffes hittegods uden værdi, som er glemt for mere end 4 uger siden. Det gælder også ting, man tidligere måtte have aftalt afhentning af!

HITTEGODS MED OG UDEN VÆRDI
I håndteringen af hittegods skelnes der mellem hittegods af værdi og hittegods uden værdi.

Hittegods af værdi er personlige papirer, punge, nøgler, kontante penge, ure, smykker, tasker (af værdi eller som indeholder ting af værdi), telefoner, computere, bankkort, kørekort, buskort og lignende.

Vær opmærksom på, at vi tidligst den førstkommende hverdag efter de er glemt, ved, om dine ting af værdi er blevet fundet!

Hittegods af værdi opbevares hos AarBus i 1-2 uger, hvorefter det afleveres til politiet i Aarhus.

Hittegods uden værdi er halstørklæder, huer, handsker og diverse andre beklædningsgenstande, paraplyer og lignende.

Hittegods uden værdi opbevares i indtil 4 uger, hvorefter det destrueres eller udleveres til almennyttige eller velgørende formål. Letfordærvelige madvarer vil umiddelbart blive bortskaffet.

BEMÆRK: Vi registrerer ikke hittegods uden værdi, og vi kan derfor ikke fortælle dig, om vi har fået din hue, handske eller lignende indleveret. Du er nødt til at møde op på vores kontor i Hasselager og se vores kasser med hittegods igennem.

ÅBNINGSTIDER

  • Telefonisk henvendelse: Mandag til fredag kl. 9.00 til 15.00 på tlf. 7240 9909
  • Afhentning af hittegods: Mandag til fredag kl. 12.00 til 15.00
    Torsdag den 20. og 27. maj dog kl. 12.00-17.00


SÆRLIGE LUKKEDAGE

Udover weekender og helligdage er Hittegodskontoret lukket:

  • 1. maj
  • Grundlovsdag (5. juni)
  • Fredag efter Kristihimmelfartsdag

 


Finder du en ting, som nogen har glemt i en gul bybus i Aarhus, så aflever den til chaufføren. Chaufføren må ikke udlevere hittegods, men sørger for, at det bliver samlet i AarBus' Administration på Jegstrupvej 5 i Hasselager.