Hittegods

Hittegods fra de gule bybusser i Aarhus opbevares i Aarbus' Administration på Jegstrupvej 5 i Hasselager.

Pga. den nuværende coronasituation er Administrationen dog i øjeblikket lukket for personlige henvendelser og således for afhentning af hittegods. Dette gælder indtil videre frem til den 6. maj 2021.

Telefonen er fortsat åben fra kl. 9.00 til 15.00, og hvis du har glemt ting af værdi i bussen, er du velkommen til at ringe på tlf. 7240 9909  for at høre, om de er blevet fundet.

Hittegods af værdi er personlige papirer, punge, nøgler, kontante penge, ure, smykker, tasker (af værdi eller som indeholder ting af værdi), telefoner, computere, bankkort, kørekort, buskort og lignende.

Du skal dog være opmærksom på, at medarbejderne i Administrationen arbejder hjemmefra langt de fleste dage. Derfor sorteres hittegods i øjeblikket ikke regelmæssigt, og det er således ikke sikkert, at vi ved, om vi har modtaget dine ting af værdi.

BEMÆRK: Hittegods så som halstørklæder, huer, handsker og diverse andre beklædningsgenstande, paraplyer og lignende. registreres ikke, og vi kan derfor ikke fortælle dig, om den slags ting er fundet i bussen. Når kontoret åbner igen, kan du møde op på vores kontor og se vores kasser med hittegods igennem.

Vi passer selvfølgelig godt på dine ting, mens vi opbevarer dem!

 

 

 


Finder du en ting, som nogen har glemt i en gul bybus i Aarhus, så aflever den til chaufføren. Chaufføren må ikke udlevere hittegods, men sørger for, at det bliver samlet i AarBus' Administration på Jegstrupvej 5 i Hasselager.