Retningslinjer i AarBus for rejser til udlandet

Tjek altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger, inden du planlægger en rejse til udlandet.

REJSER TIL LANDE, HVORTIL REJSER FRARÅDES - regler i AarBus
Rejser du til lande, hvortil ikke-nødvendige rejser frarådes, kan du risikere at skulle blive hjemme fra arbejde i en periode, hvis Udenrigsministeriet anbefaler det.

Derfor skal du sikre dig, at en sådan karantæne kan afholdes inden for den ferie eller de afpadseringsdage, du har til rådighed. Hvis dette ikke er muligt, skal de karantænedage, der ligger udover din ferie, afholdes uden løn. MEN eftersom det kan påvirke AarBus' drift, hvis mange medarbejdere må blive hjemme i karantæne udover den planlagte ferieperiode, kan dette også få ansættelsesmæssige konsekvenser.

AarBus anbefaler derfor, at du undlader at rejse til lande, hvortil rejser frarådes. På den måde undgår du at skulle i karantæne efter hjemkomst.

MERE INFORMATION
På udenrigsministeriets hjemmeside kan du finde en lang række spørgsmål og svar til rejsende i forhold til COVID-19: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Hvis du vil være sikker på at få den nyeste information vedr. rejser til udlandet, skal du besøge Udenrigsministeriets hjemmeside.