TAK TIL JER ALLE I AARBUS

19/3-2020

Jeg er så stolt af at stå i spidsen for et fantastisk busselskab. Et busselskab, hvor du sammen med dine kollegaer sikrer, at der fortsat køres bybus i Aarhus –  coronavirus eller ej. Det skaber respekt i omverdenen, og det skaber i allerhøjeste grad også respekt hos mig. Din og dine kollegers indsats betyder, at politibetjente, ansatte på sygehuse, på plejehjem, i fødevarebutikker og i andre vigtige funktioner kan komme til og fra arbejde.

Jeg vil sammen med de øvrige ledende medarbejdere mv. fortsat gøre, hvad jeg kan for at holde jer godt og hurtigt orienteret om nye beslutninger og tiltag i AarBus. Men opgaven er ikke helt let, fordi der hele tiden kommer nye udmeldinger fra Midttrafik, regeringen, politiet og sundhedsmyndighederne og nye informationer fra ansatte i AarBus.

 

 

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne sende jer alle en MEGET STOR TAK. Tak fordi bybusserne efter nogle mindre justeringer fortsat kører som planlagt. Det glæder ikke mindst mig, men bestemt også Midttrafik, Aarhus Kommune og passagererne i bybusserne.

Mine allerbedste hilsener

Finn Mikkelsen
Jeres stolte direktør

Og husk at passe godt på dig selv og på alle andre ”derude”.