Roser

Busselskabet har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. De pågældende medarbejdere har fået direkte besked.

 • Chaufføren informerede om omkørsel pga. vejarbejde omkring Trøjborg. Det var en behagelig oplevelse, da jeg ikke havde været opmærksom forinden. Det er måske en lille ting, men god service for os lidt uopmærksomme morgenmennesker.

 

 • En stor ros chaufføren på linje 3A for at sætte et lille smil på læben af de rejsende og gøre busturen til en god og behagelig oplevelse på sådan en mørk og kølig mandag morgen. Ham vil vi meget gerne beholde på ruten.

 

 • Jeg vil hermed gerne give ros til chaufføren på linje 1A. Han kørte rigtigt pænt, ikke for hurtigt og roligt i svingene. Selv opbremsningerne mærkede man knapt nok.

 

 • Jeg vil bare gerne rose min buschauffør på linje 17. Han hilste glad og smilende, da jeg stod på og kørte så behageligt, holdt tilbage for andre, gult lys og ingen hårde opbremsninger. Flere af hans slags, tak! Tak for en virkelig god tur.

 

 • Jeg havde en fantastisk oplevelse i dag med en chauffør, som spredte glæde og godt humør i hele bussen.
 • Lørdag aften skulle jeg med bussen fra True til Aarhus; noget jeg ikke har prøvet før.

  Jeg var kommet derud med bus og var sikker på, at jeg kunne finde tilbage til busstoppestedet, men det kunne jeg ikke. Det var mørkt, og jeg kom til at gå langs en landevej, hvor man kun kunne gå i rabatten i græs og mudder. Jeg prøvede at få Google Maps og Rejseplanen til at fortælle mig, hvor busstoppestedet var, men det lykkedes ikke rigtig.

  Lige pludselig ser jeg bussen komme kørende imod mig, så jeg vinker som en gal, og buschaufføren stopper og samler mig op, selvom der ikke var et busstoppested. Jeg er reddet! For en sikkerheds skyld spørger jeg ham: ”Det her er bussen til Aarhus ikke?” og får at vide at nej, det er bussen væk fra Aarhus, men han kan sætte mig af ved næste stoppested, hvor jeg kan krydse vejen og tage bussen i den anden retning.

  Da vi når frem til busstoppestedet, kommer bussen i den anden retning kørende, og min buschauffør blinker vildt med lygterne for at få den anden bus til at stoppe og vente på mig.

  Jeg løber ud af bussen og over til den anden og kommer sikkert hjem, men uden at få sagt tak til den super søde buschauffør, som virkelig reddede min aften. Så hvis I kan finde ud af, hvem der kørte bussen og sige mange, mange tak til ham, så ville det gøre mig rigtig glad. Han hjalp mig virkelig meget, og verden har brug for flere flinke mennesker som ham!