Roser

Busselskabet har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

Jeg vil gerne rose chaufføren, fordi han ventede på mig, da jeg var lidt sen til at nå bussen, og i særdeleshed for hans meget bløde opbremsninger. Det var en fornøjelse at køre med bussen.

Her i denne søde juletid vil jeg sende en kærlig og taknemmelig hilsen til de af jeres chauffører, der kører på linje 3A i Tilst, i særdeleshed onsdag d. 9/12 og fredag d. 11/12. Min søn på 1,5 år og jeg var på en kølig gåtur på Havkærvej, hvor den største glæde i et lille liv, er at se busser! Så vi stopper op og kigger, fra barnevognen, på alle de store flotte gule busser, og de bringer mange smil og “buskommentarer” med sig. Onsdag formiddag sad en glad og rigtig julet chauffør med stribet nissehue på hovedet bag rattet i 3A’eren.   “Julenissen” både smilede og vinkede til en lille dreng på fortovet og gjorde både mor og barn enormt glade med denne lille gestus.
Fredag på vej ud kom linje 3A igen forbi (på næsten samme sted som sidst) og endnu engang overraskede chaufføren - denne gang en glad kvinde - med smil, vink og rolig kørsel forbi barnevognen. Min søn blev så glad, at han vinkede igen, helt af sig selv. Så tusind tak til jeres chauffører, som i en lidt grå og kold december måned stadig har overskud til at sprede lidt juleglæde. Glædelig jul til jer - og tak for turene.

 

Jeg har netop oplevet en chauffør, der virkelig var god til at bruge mikrofonen til at fortælle om omkørslen pga. vejarbejdet på Hejredalsvej. Ikke nok med han fortalte specifikt om, hvilke stop der ikke betjenes, han fortalte også, hvilke alternative stop, der var, og informerede om udløbsdatoen for omkørslen. Dette er en meget fin service, og det var rart, at der her var en chauffør, der tog pænt hånd om situationen og guidede på bedste vis.

En lille hilsen med stor ros: Tirsdag den 11. januar var min ven og jeg med linje 11 fra Viby Torv mod Stavtrup kl. 11.08. Min ven, som er 83 år og dårligt gående, bruger rollator. Jeg er lige så gammel, men mere rask. På ved op ad trappen til bussen faldt min ven. Chaufføren kom straks og hjalp ham op. Da vi skulle ud ved Klokkeskovvej, kom chaufføren ned for at hjælpe igen. Det var så flot. Han fortjener al mulig ros, også fordi han var så beskeden. Kritik er der nok af. Vi skal huske at rose, når der er grund til det.