Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

Jeg vil lige rose chaufføren, som kørte linje 3A fra Banegårdspladsen mod Tilst. Da der kom en passager uden mundbind ind i bussen, gik chaufføren lige ned og tog en kort snak med vedkommende, hvorefter han gav passageren et mundbind, som passageren tog på. Det var supergodt håndteret.

Godmorgen. Sådan en fredag morgen hvor man knap er vågen, står en herre på bussen samtidig med mig. Da chaufføren kort efter må bremse op, fordi en cyklist kører ind foran, tipper manden let. Han falder ikke, men hans reaktion er voldsom. Han råber højt og går op til chaufføren og råber: ”Jeg slår dig og din familie ihjel, jeg slår jer alle ihjel.”
Giv lige jeres chauffør et klap på skulderen for at blive ved med at tale til manden i en god men bestemt tone, indtil manden stod af på Viby Torv. Jeg tænkte selv, at jeg ville og burde blande mig, men for at være ærlig havde jeg ikke mod på det, selvom han gjorde en utryg. Jeg var nervøs for, at han ville blive mere vred, og jeg følte mig egentligt tryg ved at have chaufføren. Chaufføren gav os alle en undskyldning for oplevelsen og sagde, at han havde overvejet politiet, men vurderede at det ville gøre ondt værre, hvilket jeg tænker er korrekt. Så jeg vil blot gerne, hvis I kan give chaufføren dette virtuelle kram fra mig, da jeg i disse tider ikke ville gå op til ham, før jeg stod af.

Min 7-årige søn skulle med bussen hjem fra skole. Han var sent på den og løb efter bussen, men den unge chauffør var sød og ventede på ham. Da han stod af bussen i Årslev, spurgte chaufføren, om han skulle over vejen (Silkeborgvej, som er ret trafikeret). Min søn skulle ikke over, men blev så glad for chaufførens omtanke. Vi har flere gange kørt med denne chauffør på linje 11, og han er altid sød og imødekommende, så vi ønsker med denne besked, at han får videregivet, at vi sætter rigtig stor pris på ham, når vi kører med linje 11.

Mine veninder og jeg vil gerne giver STOR ros til chaufføren, der kørte i bus nr. 470. Busser er ikke altid let tilgængelige, når man sidder i kørestol og skal ind og ud, hvilket denne chauffør var opmærksom på. Han var sød til at spørge, hvor vi skulle af, så han kunne sikre sig, at rampen blev tilgængelig. Vi skulle af nede ved Nørre Allé, hvor vejen krummer, ved et stoppested, det var sværere for bussen at komme tæt nok på, da det var en lang bus. Vores chauffør var så sød at køre bussen længere frem fra stoppestedet, så den kom tæt nok på fortovet, og jeg kunne få lov at komme af bussen, hvor jeg ønskede. Tusind tak for en sød og betænksom buschauffør.