Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

 

Stor ros til chaufføren på linje 22. Han råbte over vejen til os ved busstoppestedet på den anden side til Park Allé, hvor ingen bus kom. Det fremgik kun af det gule skilt, at nogle busser var omdirigeret. Jeg havde 3 styk stor bagage. Chaufføren var flink og kørte os op til Banegården.


Min kæreste og jeg tog linje 12 mod Mejlby. Få hundrede meter før vi skulle af bussen på Hjortshøj St., kommer en bil med høj fart kørende ud mod vejen, hvor bussen kører. Heldigvis når buschaufføren at bremse hårdt op, så vi ikke bliver påkørt. Dette vil jeg gerne rose buschaufføren for. Det er rart at føle sig tryg, når man tager offentlig transport.


Jeg havde min 1-årige søn med i dag på bustur for første gang. Han blev desværre køresyg på turen og begyndte at kaste op. Jeg vil blot sige tak til den chauffør, der kørte bussen. Det var en lidt træls episode, men jeres chauffør var virkelig overbærende og sød. I må gerne sende en hilsen i hans retning, hvis I kan spore ham. Min søn kastede op på gulvet. Jeg håber virkelig, jeg fik tørret det meste op. Ellers beklager jeg til rengøringspersonalet. Tak og de bedste hilsner.


STOR ros til chaufføren! Det var hundekoldt, og selvom der var mere end 5 min. til afgang, lukkede han os alligevel ind i varmen. Det havde han ikke behøvet, men det var MEGET værdsat.

Min datter og jeg vil blot sige stort UNDSKYLD og TAK til den søde buschauffør. Min datter fik det dårligt og kastede op, og det er vi selvfølgelig meget kede af skulle gå ud over folk og fæ i 2A’eren. Buschaufføren var meget sød og forstående. Vil I sende ham en tak? Og et undskyld.


Jeg kørte med en helt utrolig dejlig chauffør, der hilste, da jeg stod på, vinkede til børn på vejen og kørte behageligt uden voldsomme opbremsning. En virkelig dejlig start på dagen.


Jeg var med 2A og var sammen med chaufføren og en nyuddannet læge med til at hjælpe en mand, der var faldet ned på gulvet fra sin plads. Chaufføren fik hjulpet den tilskadekomne mand op på plads igen og tilså og rensede de hudafskrabninger på issen, som manden havde pådraget sig ved faldet. Det betød, at chaufføren kom bagud med sin kørsel. Vi fik sammen tilkaldt assistance (112) og overlod manden til dem ved Park Allé. Chaufføren handlede yderst professionelt og medmenneskeligt. Stor ros herfra.


Jeg skulle til Stadion Allé men kom til at stå på bussen mod Frydenlund. Ved endestationen gjorde chaufføren mig opmærksom på, at bussen ikke kørte længere. Han var så sød at tilbyde at sætte mig af på Harald Jensens Plads, da bussen skulle i garagen. Super service og masser af overskud fra chaufføren efter en lang arbejdsdag.