Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

I mandags, da jeg cyklede hjem fra Aarhus midtby, havde jeg en god oplevelse. Jeg kom cyklende ud af Grenåvej omkring kl. 21.00. Her mødte jeg bus 1A, som overhalede mig, hver gang vi begge kørte, og jeg overhalede bussen, hver gang den skulle holde ved stoppestederne. Det gode i denne oplevelse var, at buschaufføren sørgede for at holde sig en smule bag mig som cyklist, og dermed skete der ingen ubehagelige situationer for hverken passagerne, som gik ud af bussen eller mig som cyklist. Denne betænksomhed vil jeg gerne sige den enkelte buschauffør tak for, så jeg håber min hilsen bliver bragt til rette vedkommende.


Jeg havde fornøjelsen af en virkelig rar og behagelig chauffør i dag - en chauffør, der havde overskud til at hjælpe damen på forsædet med at finde ud af, hvor hun skulle af, og til at hilse høfligt på alle med-chauffører, der kørte forbi. Han holdt pænt tilbage for cyklister og fodgængere ved Emil Vetts passage. Hans måde at køre på føltes sikker og god. Stor ros til denne mand, fordi han bare er en klasse-chauffør. Jeg håber denne kommer ud til ham med et kæmpe skulderklap og ønsket om at forsætte den stil.


 

Jeg har aldrig i mit liv haft så fantastisk en oplevelse. Som (halvdum) sjællænder, for jeg vild pga. omkørsel og skulle oprindeligt vente en time på, at bussen i modkørende retning ville kunne køre mig hjem igen. Det syntes den kvindelige chauffør ikke var acceptabelt, så hun kørte mig simpelthen hjem i sin egen bil. Kæmpe ros til hende. Sikke et FANTASTISK menneske!!!!


Jeg vil gerne rose chaufføren, der kørte bus 1A, som stoppede ved Vejlby Stenagervej. Han havde under hele turen fra Park Allé til endestationen ingen hårde opbremsninger eller voldsom kørsel i sving.


Stor ros og tak til en meget, meget hjælpsom chauffør for venlighed i situation, da en mand faldt bag bussen, da han ville løbe for at nå bussen.