Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

Jeg vil gerne rose chaufføren, der kørte linje 22 i dag omkring kl. 13:00. Jeg var presset, og det var ligesom han kunne se det og stille og roligt valgte at hjælpe mig i situationen. Han var meget venlig og serviceminded. Det betød rigtig meget. Jeg håber, han bliver indstillet som årets buschauffør i Midttrafik og får ros af ledelsen for sit daglige arbejde, som jeg kunne forestille mig ikke er altid sjovt med sure kunder osv.


Jeg havde simpelthen den bedste oplevelse i går. Jeg rejste med linje 6A fra Bautavej/Åby Ringvej til Vestre Strandallé. Chaufføren var først og fremmest rigtig sød ved damerne, som sad lige bag ham, og gav dem nogle reflekser fra sin taske, som de blev meget glade for. En anden situation var, da en kvinde ikke havde nået at komme ud af bussen, og chaufføren havde lukket dørene. Kvinden blev hurtigt meget hidsig og begyndte at råbe ad chaufføren. Chaufføren valgte at gå ud af sin bås og ud på vejen til kvinden, hvor han flere gange undskyldte for fejlen, klappede hende venligt på ryggen og ønskede hende en god dag. Han var simpelthen sådan en rummelig buschauffør, som fortjener alt godt sin vej.


En gangbesværet dame var på vej fra bydelshuset på Skolevej, mod stoppestedet Haurumsvej, men manglede desværre 100 meter, da bussen trak ud fra stoppestedet. Chaufføren stoppede ud for Fakta og tilbød damen at stige på, så hun ikke skulle gå mere/vente på næste bus. Stor ros til chaufføren for god service ud over det forventede.


Bussen var over 6 min. forsinket I dag, men jeg vil gerne rose chaufføren. Jeg gjorde ham venligt opmærksom på, at vi var en del, der ville misse næste bus. Han gjorde virkelig en indsats for at indhente tiden. Vi nåede bus 200. Tak!


Ros til chaufføren i bus nr. 698. På vej hen til busstoppestedet løber en ung dreng, alt hvad han kan for at nå bussen. Buschaufføren er så betænksom, at han holder ind til siden og tager drengen med, så han ikke skal løbe længere (i stedet for at køre helt til stoppestedet). Det var en lille, men meget betænksom gestus, som jeg aldrig har oplevet før. Og jeg har altså løbet efter rigtig mange busser 🙂 Så jeg vil bare sende rosen videre til chaufføren, så han får lyst til at fortsætte den gode stil.

Kære chauffør, der kørte linje 4A. Du skal have kæmpestor ros for din måde at køre bussen, for at informere os om, hvilket stoppested, der er det næste, og for din venlighed og service, når man står af bussen. Det store overskud, du viser ved at smile og sige god dag til dine passagerer. Det allerstørste ros skal du have, for at du så en ældre kvinde løbe efter bussen, og du ventede på hende indtil hun steg på (også lavede du en thumps up og smilede til hende! :-)). Det er virkelig flot service og overskud! Bliv ved med det! Det giver en fantastisk køreoplevelse, når man kan mærke den positive energi og stemning, du spreder 🙂


Jeg var med 3A i går mod Tilst. En højtråbende kunde steg på bussen og generede andre. Efter kort tid standsede chaufføren og henvendte sig bestemt til denne person og bad om ro. Dette rettede manden sig efter. Jeg vil gerne udtrykke min store tilfredshed med chaufførens ageren.


Jeg var ude at køre med bus fra Skæring til Studstrup. Jeg var i en knibe, og chaufføren var simpelthen så sød og hjælpsom! Virkelig en god medarbejder, som ikke lod mig i stikken. Det er en stor glæde at vide, at han kører bus 17, som mine børn kører med om morgenen. Kæmpestor ros.


Jeres buschauffører fortjener kæmpe ros for ofte at udvise stort hensyn til os andre chauffører i bybilledet i Aarhus C. Som skraldemand rundt i byen på 3. år ved jeg, at jeg desværre ofte holder kortvarigt til gene for mange, også busserne, i morgen- og formiddagstimerne. Men ALDRIG - eller næsten aldrig :-), har jeg oplevet et surt ansigt fra jeres chauffører - tværtimod!! Ofte er de også behjælpelige med at sænke farten og blinke med lyset, så man kan komme ud fra f.eks. en sidegade eller andet. Jeres chauffører udviser i den grad overskud og stor empati for andre chauffører, hvilket mange kunne lære rigtig meget af.


Jeg vil gerne rose chaufføren for at køre bussen rigtig pænt og rart.


Tak til chaufføren for ekstraordinær god service!