Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

  • Stor ros til chaufføren i dag på linje 3A fra Holmstrupgårdsvej/Stenaldervej mod byen ca. kl.14.03. Du så den lille purk, der styrtede afsted for at nå stoppestedet efter rundkørslen, hvor du passerede ham, og purken næsten opgav men så alligevel øjnede muligheden og løb igen, og du ventede. Det betyder så meget for ham. Viser det nytter at anstrenge sig, og at buschaufføren ser ham og anerkender hans anstrengelser. Så 1000 tak for dig!

 

  • Jeg vil rose chaufføren for stor hensyntagen til medtrafikanter. Jeg kørte med i 3/4 time og herunder oplevede jeg flere gange, at chaufføren var meget opmærksom på at give plads til øvrige bilister i netop myldretrafikken. Jeg sad forrest og kunne derfor følge med.

 

  • Kæmpe ros til chaufføren, der kørte bus 12 mod Logistikparken fra Hjortshøjvangen. Har haft fornøjelsen af at køre med ham flere gange nu, og jeg har kun haft gode oplevelser. Skøn chauffør!

 

  • I går tog jeg bussen til Aarhus. Jeg satte mig forholdsvis tæt på den forreste udgang og bemærkede to unge mænd, der sad i hver sin side på de allerforreste sæder. Den ene var snakkesalig og sagde til chaufføren, at han glemte at nævne, at vi ikke kom forbi Jyllands Posten. Chaufføren svarede, at det var for tidligt at sige det i højttaleren, da vi ikke var nået så langt. Jeg kunne høre på den unge mand, at han ikke var alderssvarende. Herefter fulgte flere kommentarer fra den unge fyr, og chaufføren svarede venligt og respektfuldt på de bemærkninger, der kom.Jeg tror, at den unge mand bruger meget af sin fritid på at køre i busser, for han kendte tilsyneladende flere ruter og andre chauffører. Men jeg synes, at det var prisværdigt, at "min" chauffør havde det overskud, der skulle til for at svare på kommentarerne. Der kan jo godt være langt fra Grøfthøj til Sabro, hvis man helst vil være i fred. Så det var en fornøjelse at overvære. Chaufføren skal have anerkendelse og ros, for det har han fortjent. Tilbage er kun at sige: Tak for turen.
  • Jeg har haft en god og behagelig oplevelse med chaufføren på denne køretur. På dobbeltsæderne langt fremme i bussen sidder en mor og datter. Moren har ikke styr på datteren. Hun skriger og græder, slår sin mor og vil ikke sidde stille. Chaufføren stopper bussen og går ned til dem og forklarer stille, roligt og behageligt, at han er utryg ved at køre bussen, når pigen farer rundt. Han fortæller, hvordan hun skal sidde og med ryggen op mod ryglænet, og at de må snakke, alt det de vil, men at de skal sidde stille. Det var en dejlig oplevelse 🙂

 

  • Efter en hård tur på Skejby Sygehus skulle jeg med bussen 2A mod Holme. Chaufføren kommer ind og går gennem bussen, mens han smiler, hilser og deler lidt slik ud - hans energi, smil og service gjorde min dag god. Hans gerning var uselvisk og viser, at han har en større interesse for hans job. Jeg vil gerne takke ham! Tak for at give mig noget at smile for.

 

  • Jeg har en datter på næsten 2 år, som endnu ikke kan gå. Mulighederne for oplevelser er derfor begrænsede, og vi går derfor mange ture i Stavtrup med hende i klapvogn. Hun elsker busser og vinker ivrigt, når en bus kører forbi. Vi har forståelse for, at chaufførerne skal have fokus på trafikken, men alligevel er der næsten altid plads til smil og et vink tilbage. Allergladest blev hun i dag, da vi krydsede Jarlsmindevej og ventede ved helleanlægget midt på vejen. Bussen med retning mod Aarhus kom, og chaufføren stoppede bussen og åbnede sit vindue og hilste pænt på Augusta. Kæmpe tak til ham, og kæmpe tak til alle chaufførerne. Deres lille hilsen betyder alverden. Jeg håber i vil bringe roserne videre.

 

  • Stor ros til jeres chauffør, der har kørt mig hjem i dag fra Banegården mod Tilst.  En blind person steg på bussen. Da han skulle af bussen igen, spurgte chaufføren, om han ville have hjælp til komme over vejen. Det ville han gerne, så chaufføren gik ud af bussen for at hjælpe manden over vejen. Det var rigtig dejligt at se, at chaufføren tog sig tid til det.