Vi si'r tillykke

Den 20. april fejrede buschauffør Saad George Yousif 25-års jubilæum ved en reception på Station Syd, og den 11. maj blev buschauffør Mette Larsen-Ledets 25 år i AarBus markeret ved en reception samme sted.
Den 16. august var det atter tid til at fejre en jubilar, da planlægger Hans Brink Kristensen den dag havde været ansat i AarBus i hele 40 år!

De tre jubilarer er alle meget vellidte i AarBus, hvor de ses som yderst venlige, kompetente og positive medarbejdere og kolleger.

Saad George Yousif
Saads venlige og hjælpsomme attitude overfor alle er noget, som især passagererne nyder godt af. De bliver altid mødt af Saads rare og venlige facon, når de stiger ombord på hans bus og kører rundt i byen. Privat er Saad et rigtigt familiemenneske, og han prioriterer sin tid med sin kone, deres tre børn og fire børnebørn højt. Familiens schæferhund har også en stor plads i Saads hjerte.

Mette Larsen-Ledet
Mette møder også altid passagerer og kollegaer med et smil og en varm velkomst, og det er nemt for passagererne at føle sig velkommen i hendes bus. Mette har en stor passion for at rejse og opleve nye steder rundt omkring i verden. Sammen med sin mand Jørgen, som hun for mange år siden mødte gennem sit job i AarBus, har hun besøgt mange forskellige steder, og deres rejselyst har givet dem mange fantastiske oplevelser og minder for livet.

Hans Brink Kristensen
De første 6 år af sin ansættelse i AarBus arbejdede Hans som buschauffør. Herefter overgik han til en stilling som trafikmester og planlægger. Hans har arbejdet i virksomheden gennem meget omskiftelige tider med udliciteringer og store omlægninger af bybuslinjerne i Aarhus og senest med omlægning af driften til el-busser.

Hans er god til at huske mange ting, f.eks. kender han alle busstoppestederne i Aarhus, da han to gange årligt skifter køreplaner på samtlige stoppesteder. Ruten for at skifte køreplanerne kan Hans i hovedet.

Hans har altid sat en ære i at være imødekommende og hjælpsom overfor chaufførerne. Dette bliver ofte krydret med en skarphed og en stor faglig indsigt, så Hans har haft stor betydning for chaufførkollegernes arbejdstilrettelæggelse og virksomhedens drift gennem sin karriere. Hans møder altid punktligt på sit arbejde og passer det upåklageligt. Han har et godt forhold til alle på arbejdspladsen, og med sit gode humør og sine lune bemærkninger er han med til at præge arbejdspladsen på en positiv måde.

Hans har 3 voksne børn og er også velsignet med børnebørn. Han bor sammen med Dorte, og de går begge meget op i at cykle - både racer og mountainbike -  og har altid cyklerne med på ferier. Hans holder med fodboldholdet Liverpool og tager gerne over og ser kampe på Liverpools hjemmebane Anfield stadion.