Roser

AarBus har siden sidste nummer af nyhedsbrevet modtaget nedenstående roser til medarbejdere. På grund af persondataloven fremgår det ikke, hvilke medarbejdere, der har fået roserne, men de pågældende har fået direkte besked.

 • I går, på første skoledag skulle min datter på 8 år for første gang selv tage bussen ind til sin danseskole. Da jeg mødte hende på danseskolen, var hun ked af det. Hun fortalte mig, at der havde været en dame i bussen, som virkede fuld (men hun kan også have været sindslidende). Hun var højrøstet og meget opsøgende over for min datter og havde i det hele taget optrådt på en måde, min datter ikke var tryg ved. Damen havde ikke været truende, men virkede uligevægtig og utilregnelig, så min datter var blevet lidt bange for hende. Jeg vil gerne give en varm tak til buschaufføren på ruten. Ifølge min datter, havde chaufføren set, at min hun var utryg, og havde spurgt om hun var utilpas. Da hun bekræftede det, havde chaufføren fået damen til at lade være med at opsøge til min datter. Min datter blev hurtigt glad igen og var allerede klar på at tage bussen hjem igen. Jeg vil gerne sige tak til chaufføren på ruten. Du var en stor hjælp for min datter. Hun talte om dig som en helt. Det du gjorde, gjorde en stor forskel, og min datter var taknemmelig over, at hun ikke stod alene med situationen, selvom hun kørte alene med bussen. Vi siger dig stor tak - alle sammen.

 

 • Jeg vil bare gerne lige give en kæmpe ros til en chauffør, der så mig løbe langs fortovet i den modsatte side for at nå bussen. Han holdt tilbage, så jeg kunne nå over vejen og ventede på mig ved stoppestedet! Det var bare et tålmodigt menneske. Giv ham lige ros fra pigen, der spurtede mod bussen.

 

 • Jeg kørte i går med linje 16 fra Pouls kirkeplads i nordlig retning. Bussen var der præcis til tiden, og det blev den mest behagelige tur i mange år. Her var start og stop meget rolige, og turen var en nydelse. Jeg roste chaufføren, og det bør I også gøre. Brug ham til oplæring af nye.

 

 • Chaufføren var opmærksom og undgik en gammel dame på elcykel ved Tranbjerg, som kørte ud foran bussen! Og ved tankstationen på Skanderborgvej var der en bil, som kørte hensynsløst. Så godt gået at vores chauffør var opmærksom og undgik ulykker. Jeg håber, at I kan sende ros videre til chaufføren.

 

 • Jeg vil bare sende en kæmpe tak og stor ros til chaufføren på linje 12. Der er problemer med en stor og dyb vandpyt i Hesselballe, så det er svært at komme fra min adresse og over til stoppestedet. Min mor er meget dårligt gående pga. et brud i hoften, så vi tog chancen og ville prøve at stoppe bussen ved min adresse på Myrhøjvej. Chaufføren var så sød at stoppe, og sagde at det var helt ok, om man så var dårligt gående eller ej, så kæmpe tak for ham og hans forståelse for situationen!
 • Tak til jeres venlige chauffør, som i første omgang - uvidende - kørte forbi stoppestedet, da jeg stod skjult af busskuret, men som stoppede længere henne ad vejen for at tage mig med. Jeg tog med en senere bus i stedet, men det var en venlig gestus, som vedkommende skal have tak for.

 

 • Nu sidder jeg i bussen nr. 16 fra Mårslet kl. 5:50, og jeg vil bare lige fortælle, at jeres buschauffør er superrar. Mange gange tak for en god tur.

 

 • Jeg vil gerne viderebringe ros til jeres dygtige chauffør i bus 4A mod Brabrand Nord, som jeg havde fornøjelsen af at køre med i dag. Han gjorde passagererne opmærksomme på, at check ud-maskinerne var i stykker og vejledte dem i den forbindelse. Derefter spurgte han i højttaleren, om der var nogle passagerer, der ville give deres sæde til en mand, der kom ind og stod med et barn i hænderne. Bussen var proppet.
 • Jeg er pædagog i Sabro Korsvejskolen. Vi skulle på tur i går og havde derfor bestilt en ekstra bus. Men den bus vi skulle køre med, kom desværre aldrig. Heldigvis var der en af jeres medarbejdere, der var så behjælpelig at tage os med den næste bus ind til byen. Så mange tak til ham på vegne af Sabro Korsvejsskolen.

 

 • Jeg er netop stået af bus nr. 18 mod Moesgård. Jeg havde en af de mest behagelige ture længe, hvor der blev kørt hensynsfuldt overfor andre trafikanter - specielt cyklister. Stop og igangsætninger var meget glidende og gode. STOR ros til chaufføren.

 

 • Jeg ønsker at dele den gode oplevelse, jeg har haft i bussen i dag. Bussen var desværre meget forsinket, men i løbet af turen siger chaufføren flere gange godmorgen over højtaleren og beklager forsinkelsen. Det var bare superfedt, at chaufføren udviste sympati overfor kunderne ved at beklage forsinkelsen. Det gav mig en følelse af, at han blot ønsker at give den bedste service til kunderne som overhovedet muligt og trods omstændighederne. Tak for turen.

 

 • Her den 30. november stod alle op til en snefyldt morgen med totalt trafikkaos. Jeg kom med 17’eren, som også sad fast undervejs. Jeres chauffør holdt hovedet koldt, da han sad fast på ruten, var utrolig informativ og høflig/smilende selvom hele situationen egentlig var noget lort. Hans gode energi fik alle i bussen til at smile/grine af situationen, selvom flere var enormt trætte af det til en start. Han fortjener virkelig et kæmpe klap på skulderen!