Ny procedure for ansøgning om frihed til jul/ nytår 2015/16

For at sikre at alle medarbejdere har lige mulighed for at søge om frihed i perioden 24. december 2015 til og med 1. januar 2016 og for at undgå, at der er medarbejdere, som bliver nødt til at sidde oppe hele natten efter eller forud for en vagt, er der fastsat en ny procedure for ansøgning om frihed de pågældende dage.

SÅDAN ANSØGER DU
Den 2.-3. november kan der ansøges om frihed til jul/nytår.

For at sikre, at alle får samme mulighed for at søge, er det bestemt, at der kan søges over en periode fra mandag den 2. om aftenen kl. 18.00 til tirsdag den 3. om morgenen kl. 06.00.

Ansøgning skal ske enten pr. sms til (4191) 6123 eller pr. mail til jul@busselskabet.dk. Mailen kan også sendes gennem Crew Web.

Uanset om man søger pr. sms eller pr. mail, skal indholdet i beskeden eller mailens emnefelt være:

  • afspadseringsdato (forkortes ”afs”)
  • chaufførnummer
  • station

Således skal der ved en ansøgning om afspadsering den 24. december fra eksempelvis chauffør 4086 på syd stå flg. i sms-beskeden eller mailens emnefelt: afs 24 4086 syd

LODTRÆKNING
Når alle ansøgninger er kommet ind den 3. november kl. 06.00, laves en samlet liste over de chauffører, som har søgt afspadsering de pågældende dage. Herefter foretages der en lodtrækning blandt de indkomne ansøgninger. Lodtrækningen foretages i samarbejde mellem en repræsentant for Busselskabet og én af de tillidsvalgte medarbejdere.

Når ansøgningerne er udtrukket, tildeles afspadsering under hensyntagen til dagstyper.

For dagene den 24. december, 31. december og 1. januar tages der desuden hensyn til, hvem der fik tildelt frihed sidste år.

SVARDATO
Senest den 4. november kl 12.00 vil man i Crew Web kunne se, om man har fået afspadsering eller ej.