Bliv en del af beredskabet for Letbanen

VI HAR BRUG FOR FLERE CHAUFFØRER, SOM VIL STÅ TIL RÅDIGHED VED DRIFTSSTOP!

AarBus har dagligt 2 chauffører, som står til rådighed for beredskabet på en fridag fra morgen til aften. Man er hjemme og kan gøre de ting, man ellers ville, og man bestemmer selv hvilke fridage, man vil stå til rådighed.

AFLØNNING
Som en del af beredskabet vil du få udbetalt 500 kr. alene for at stå til rådighed, og hvis du kommer ud at køre, vil du få betaling for overarbejde. I 2022 har AarBus været tilkaldt til nedbrudskørsel 6 gange. I 2021 var beredskabet aktiveret 19 gange. Du kan godt både være skrevet op til beredskab og overarbejde de samme dage.

LINJER
Beredskabet omfatter 4 linjer (85, 86, 88 og 89) og for at få en af beredskabsvagterne, skal du gerne kunne køre alle 4 linjer. Linje 85, 86, 88 kører alle på Djursland, mens linje 89 kører mod Malling

Kan du ikke køre alle 4 linjer, må du dog meget gerne melde dig til med de linjer, du kan køre. Læs mere om dette og om de øvrige krav til beredskabet i personalehåndbogen HER.

TILMELDING
Bliv en del af beredskabet ved at sende en mail til Disponeringen på disponering@aarbus.dk med oplysning om, hvilke dage, du gerne vil stå til rådighed.