Chaufføradgang til faciliteter i bygningen ved Planafdelingen

I bestræbelserne på at tilbyde chaufførerne nogenlunde de samme faciliteter som hidtil, når opstillingshallen og de tilstødende lokaler rives ned, vil det blive muligt for chauffører at benytte bl.a.  toilet- og badefaciliteter i den bygning, hvor Planafdelingen har kontorer. I den forbindelse vil der ske følgende:

  • De to toiletter i mellemgangen ud til klargøringshallen laves til unisex-toiletter. I det ene af disse vil der desuden blive installeret en brusekabine. Datoen for etableringen af dette kommer i nærmeste fremtid. Desuden er der fortsat to herretoiletter med indgang fra mellemgangen mellem Klargøringens spiselokale og badefaciliteterne.

 

  • Indgangen til disse faciliteter er den yderdør, der bruges, når man skal besøge Planafdelingen. Der vil være briklås på døren, som vil være låst mellem kl. 15.00 og 08.00. Alle med en nøglebrik kan låse døren op.

 

  • I de badefaciliteter, som bruges af Klargøringen, vil det være muligt for mænd at tage bad og anvende et garderobeskab på dagsbasis. Skabet må låses med medbragt lås, men kun i den periode, man er på vagt.