Flot 3. plads til AarBus i Bedste Busselskab 2023/24

Midttrafik har nu offentliggjort resultatet af deres måling af kundetilfredsheden i busserne i Midtjylland i 2023 og 2024, og AarBus kan glæde sig over, at vi denne gang har vundet 3. pladsen i kategorien for store ruter!

Med kåringen følger en præmie på 25.000, og så har Midttrafik i dag – torsdag den 27. juni – været forbi med kage og en lille gave til AarBus’ medarbejdere.

De Gule Busser er vinder af konkurrencen for de små ruter, mens stillingen er uafgjort mellem De Grønne Busser og Umove for de store ruter.

Hvordan pengepræmien bedst kan anvendes i AarBus skal drøftes i MEDudvalget.

Måleparametre
Kunderne er i undersøgelsen blevet om at vurdere deres tilfredshed på 7 udvalgte parametre som fx chaufførens fremtræden og kørsel, bussens komfort mv.

Bedste Busselskab bliver dog ikke alene afgjort på baggrund af kundernes tilfredshed. I vurderingen indgår også indberettede kvalitetsbrister og kundeklager om betjening af mobil enhed, chaufførens kørsel samt chaufførens adfærd og rygning, som så trækkes fra resultatet af kundernes bedømmelse, og den slags indberetninger har AarBus heldigvis ikke haft mange af i perioden for målingen.

Der udsendes yderligere information, når vi har haft mulighed for at se data fra undersøgelsen igennem.

Læs mere om resultaterne af undersøgelsen i pressemeddelelsen på Midttrafiks hjemmeside HER