Vil du køre Smukfestkørsel i år?

Vi skal bruge 35-40 chauffører til Smukfestkørsel den 2. – 6. august 2023. Er du en af dem?

AarBus skal igen i år varetage buskørslen mellem Skanderborg og Aarhus i forbindelse med Smukfest i Skanderborg 2023.

Vi skal bruge 35-40 chauffører og 16 busser til opgaven onsdag til lørdag den 2.-5. august og en del færre søndag den 6. august. Vi skal køre linje 300S mellem Smukfest-området og Aarhus Rutebilstation. Vi skal ikke billettere på kørslen, og AarBus vil sørge for instruktion, indøvelse mv.

Vagterne bliver som nedenfor:

  • onsdag – lørdag: 15 formiddags-/eftermiddagsvagter samt 16 aften-/nattevagter
  • søndag: 6 formiddags-/eftermiddagsvagter samt 8 aften-/nattevagter

ANSØGNING
Vi vil meget gerne have tilbagemeldinger på hvilke chauffører i AarBus, der ønsker at køre Smukfestkørsel i 2023. Du må også gerne ansøge, selvom du står til ferie i uge 31. Vi vil så i samarbejde med dig finde en anden uge at holde ferien i.

Udfyld ansøgningsskemaet med dine ønsker og læg det i postkassen – gerne hurtigst muligt og senest mandag den 27. marts 2023. Du kan også scanne eller tage et billede af det udfyldte skema og sende det på mail til planlaegning@aarbus.dk

Ansøgningsskemaet kan downloades HER eller hentes i chaufførstuerne.

Af hensyn til planlægning, instruktion, stabilitet mv. vil vi gerne have så mange som muligt til at køre alle 4 eller 5 dage.

Når vi i begyndelsen af juni er færdige med planlægningen, vil vi sende besked ud til alle, der får tildelt Smukfestkørsel i 2023.

Bemærk: Hvis man bliver valgt til at køre Smukfest 2023, så accepterer man også, at der vil kunne ske omlægning af fridag i uge 31 (da Smukfest afvikles onsdag til søndag) under hensyntagen til max 5 arbejdsdage i træk samt hviletidsregler.

Ved spørgsmål omkring Smukfestkørslen skriv gerne til planlaegning@aarbus.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Planafdelingen
AarBus