Arkiver

Fokus på reduktion af antal indmeldte fejl og skader i BusRapp

Værkstedet har sat ekstra fokus på at få nedbragt det forholdsvist store antal fejl og skader, der pt. er indmeldt i BusRapp bl.a. som følge af, at vores dieselbusser som bekendt har rigtig mange kilometer på bagen.

Siden midten af maj er antallet af igangværende sager blevet nedbragt fra 262 til 87 på Syd. Busserne på Syd har fået 1. prioritet, da de pga. deres placering i forhold til plade- og malerværksted er lettere at komme til og dermed hurtigere har en effekt på antallet af indmeldte fejl og skader.

Samlet set er der i øjeblikket 33 åbne ubehandlede sager og 277 igangværende sager i BusRapp. 31 af de igangværende sager vedrører de busser, der skal tages ud af drift ved levering af nye elbusser fra august i år. Da disse busser således er ”tæt på udløbsdato”, vil de skader som er kosmetiske ikke blive udbedret.

Ansøgning om vinterferie og 6. ferieuge 2024/25 for chauffører

Så er det tid til at indsende ønsker til vinterferie og 6. ferieuge i 2024/25!

Ligesom ved de seneste ferieansøgninger gøres det via et elektronisk ansøgningsskema.

LÆS MERE OM FERIEANSØGNING OG HENT ET ELEKTRONISK ANSØGNINGSSKEMA HER

Det er muligt at få hjælp til at udfylde skemaet i Driftscenteret og hos Lene på Vest og Bente på Nord. Man er også velkommen til at komme forbi hos Casper i Planafdelingen.

Sidste frist for ansøgning er søndag den 30. juni.

Herefter er det ikke muligt at aflevere ferieønsker, og man tildeles ferie efter, hvor det bedst passer ind.

Løbefest i Mindeparken!

Løb eller gå en tur og få en dejlig aften med kollegerne, når der er fest i Mindeparken med masser af musik og underholdning!

AarBus deltager onsdag den 21. august, hvor vi har tilmeldt 3 løbehold og 4 walkhold med hver 5 personer. Så hvis du ikke lige er til løb, kan du komme med på en hyggelig gåtur i Marselisborgskoven. Walkholdene følges ad rundt på ruten.

Vi har lejet borde og bænke i et telt på pladsen, så efter løbe- eller gåturen er det tid til hygge med mad og drikke og en afslutning med et imponerende fyrværkeri!

TILMELDING
Tilmeld dig hos Karen i Administrationen på kv@aarbus.dk senest den 24. juni, hvis du vil have en flot AarBus løbe T-shirt. Husk at oplyse, hvilken størrelse, du bruger.

 Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, så tilmeld dig hellere i dag end i morgen 😊

Læs mere om løbet på https://www.aarhusmotion.dk/event/dhl-stafetten

Chaufførrekrutteringskampagne fra Midttrafik

Del kampagneflyers ud i dit netværk

Den 13. maj sætter Midttrafik gang i en kampagne, som skal skabe opmærksomhed omkring chaufførfaget, så flere får lyst til at prøve kræfter med det.

Basis i kampagnen bliver kampagnesiden www.brugfordig.dk, som indeholder information om links til relevante uddannelser og jobmuligheder, interviews med nuværende chauffører mv. Siden skulle gerne åben for besøgende i løbet af den 13 maj.

Da netværk ofte er en vigtig spiller i rekruttering, har Midttrafik har fået trykt en stor stak kampagneflyers, som ansatte i busselskaber opfordres til at dele ud blandt venner og bekendte, der kunne være interesserede i at søge job som buschauffør. Flyerne, som bl.a. gør opmærksom på kampagnesiden, er tilgængelige i chaufførstuerne på stationerne.