Arkiver

En stor tak fra Finn Mikkelsen

Finn Mikkelsen takker for fremmøde, taler og gaver ved afskedsreceptionen den 17. juni, hvor mange medarbejdere – både nuværende og tidligere – lagde vejen forbi.

Et uddrag af den tale, som Finn holdt ved receptionen kan læses HER.

Mere om vores nye direktør

Som tidligere meddelt tiltræder Hans Jørgen Østergaard som direktør i AarBus den 1. juli 2022. Han har sin uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund i den finansielle verden og har 20 års erfaring med ledelse og topledelse.

Hans Jørgen Østergaard kommer fra en stilling som erhvervsdirektør i Merkur Andelskasse. Inden da var han i 7 år erhvervskundedirektør i Vækstfonden, hvorfra han bl.a. har stor erfaring med at samarbejde med det politisk system. Han har desuden haft en række bestyrelsesposter i forskellige virksomheder, flere steder som bestyrelsesformand.

Som leder har Hans Jørgen Østergaard arbejdet meget med strategi, organisationsudvikling og etablering af processer og forretningsgange. Han er en positiv og udadvendt person og lægger vægt på at involvere og motivere medarbejderne i organisationen og skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde. Han har fokus på ordentlighed i sin relation til medarbejderne som en forudsætning for at opnå følgeskab i organisationen.

Hans Jørgen glæder sig meget til at starte i jobbet og ikke mindst til at få hilst på alle medarbejderne.

Privat er Hans Jørgen bosat i Risskov. Han er gift og har en voksen søn, der bor i København.

Ansøgning om vinterferie og 6. ferieuge for chauffører

Ansøgningsskemaerne til vinterferie og 6. ferieuge ligger nu på stationerne sammen med en vejledning vedr. ansøgning. Skema og ansøgning kan også downloades nedenfor.

Vær opmærksom på, at der er to forskellige ansøgningsskemaer, så du skal benytte det, der passer til din weekendfrihed!

Hvis du er i tvivl, om du har weekendfri i lige eller ulige uger, kan du finde informationen på de lister med chaufførnumre, som er tilgængelige på chaufførstuerne.

Ansøgningsskemaet skal afleveres i postkassen “FERIEØNSKER” på chaufførstuerne senest søndag d. 3. juli 2022.

Hvis du har spørgsmål til ansøgningen, kan du kontakte Casper Nielsen i Planafdelingen på tlf. 4191 6011.

 

Vejledning til visning af filer via CrewWeb/App på mobil

I forbindelse med udsendelse af personlige arbejdsplaner via CrewWeb er vi blevet opmærksomme på, at nogle chauffører oplever problemer, når de på telefonen vil åbne filer, der ligger under meddelelser i CrewWeb/CrewApp.

Der er nu udarbejdet en vejledning i, hvordan problemet kan løses. Se vejledningen HER.

Vejledningen er også tilgængelig sammen med de øvrige vejledninger vedr. vores Samsung smartphone.