Personalehåndbog

Beklædning – bestilling og pointsystem

BUSCHAUFFØRER
Hoffmanns webshop er åben året rundt til levering i alt 10 gange (juli og december undtaget).

Gå til webshoppen via dette link: https://hoffmann-as.dk/aarbus
Se en vejledning om, hvordan du bruger webshoppen HER

Hoffmann laver hver måned omkring den 20. en opsamling på indkomne ordrer, hvorefter ordrerne pakkes og afsendes til levering. Når en ordre er klar til afhentning på den pågældende chaufførs station, modtager vedkommende en sms på sin tjenestetelefon.

Optjening af point
Optjening af point starter efter 12 måneders ansættelse. Der optjenes 122,42 point pr. måned (1/12 af 1469). Eks.: En buschauffør som er ansat 13. marts 2021, optjener 1224 point til forbrug i 2022 (10 x 122,42 point). Pointene tildeles forud.

Buschauffører tildeles fra og med ansættelsens 2. kalenderår samme antal point – 955 point pr. år – som buschauffører med længere ansættelsesanciennitet.

Hvis en chauffør ikke vil bruge alle sine point, må vedkommende pt. max. overføre 553 point.

Ordningen administreres sådan, at buschaufførerne til enhver tid har beklædning nok til at se præsentable ud. Er der et konkret problem for en buschauffør, kan Administrationen eller stationslederen kontaktes med henblik på at finde en løsning.

HÅNDVÆRKERE/SPECIALARBEJDERE  
Håndværkere/specialarbejdere optjener årligt 535 point. Hvert efterår udsendes en bestillingsliste, og det bestilte udleveres i maj måned. Hvis en medarbejder ikke bruger alle sine point, er det muligt at overføre max. 109 point til det følgende år.
Pointsum og pris kan ikke sammenlignes med buschaufførernes.

Hvor mange point, de enkelte beklædningsdele “koster”, vil kunne ses i forbindelse med bestillingen.