Personalehåndbog

Beredskab for Letbanen

Vil du være en del af et beredskab på din fridag?

AarBus har dagligt 2 chauffører, som på en fridag står til rådighed for et beredskab, der aktiveres ved driftsstop på Letbanen.

Beredskabet omfatter 4 linjer (85, 86, 88 og 89). Linje 85, 86, 88 kører alle på Djursland, mens linje 89 kører mod Malling. Se oversigtskort, køreplaner mv. HER.

Sådan fungerer beredskabet
Når du er en del af beredskabet, står du til rådighed hele dagen fra morgen til aften på en fridag, men du er hjemme og kan gøre de ting, du ellers ville.

Derudover er der flg. krav:

  • Du skal have din tjenestetelefon i nærheden, så du kan høre den
  • Du skal kunne møde på en station inden for ca. 30 min.
  • Du skal gerne kunne køre alle de 4 linjer (86, 87, 88 og 89)

Bemærk: Kan du ikke køre alle 4 linjer, men ønsker du alligevel at tage del i beredskabet, må du meget gerne melde dig til med de linjer, du kan køre. Så vil du ved behov kunne blive tilsat en af beredskabslinjerne på overarbejde, eller DC vil spørge dig, om du kan hjælpe med beredskabet.

Der er ingen krav til uniformering. Du må møde op i det tøj, du vil, men vi ser dog gerne, at du har en jakke, trøje eller andet på, hvoraf det fremgår, at du kommer fra AarBus.

Aflønning
Som en del af beredskabet vil du få udbetalt 500 kr. alene for at stå til rådighed, og hvis du kommer ud at køre, vil du få betaling for overarbejde. Du kan godt både være skrevet op til beredskab og overarbejde de samme dage.

Tilmelding
Hvis du vil være en del af beredskabet skal du sende en mail til Disponeringen på disponering@aarbus.dk med oplysning om, hvilke dage, du gerne vil stå til rådighed.