13. april 2024

Bliv buschauffør

Kan du lide at have et meningsfyldt job, hvor hjælpsomhed og god service er en selvfølge, og hvor du med din egen personlige indsats kan gøre en forskel? Så er jobbet som buschauffør måske noget for dig!

AarBus ansætter jævnligt nye chauffører. Så har du erhvervskørekort til bus og EU-kvalifikationsbevis, og sætter du en ære i at levere god kvalitet og service, så hører vi meget gerne fra dig!

HOS OS FÅR DU:

  • Gode løn- og arbejdsvilkår med fri hver anden weekend og turnus med faste dagtyper
  • Et godt og sikkert arbejdsmiljø i en velfungerende organisation
  • Årlig tilskrivning af 37 timer og 40 minutter til afspadsering (udover ferie og holddrift)
  • Gode og dygtige kolleger og en uformel og humoristisk omgangstone
  • Adgang til sundhedstilbud som fx fysioterapi og kiropraktor
  • Diverse løbende kursustilbud
  • Velholdte busser – heraf mange nye elbusser.

 

ANSØGNING
Hvis du ønsker at søge job som buschauffør i AarBus, skal du udfylde et elektronisk ansøgningsskema via linket herunder.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7240 9900 eller aarbus@aarbus.dk

SØG JOB SOM CHAUFFØR


MERE INFORMATION

Læs mere om chaufførjobbet og om AarBus i vores brochure, som kan downloades HER

Information om lønforhold mv. for buschauffører i AarBus kan ses HER


AarBus har leveret kollektiv trafik til borgerne i Aarhus i mere end 100 år. I dag er vi en selvstændig driftsfunktion i det regionale trafikselskab Midttrafik og varetager den samlede bybuskørsel i Aarhus Kommune. Vi har ca. 640 ansatte, 189 busser og en årlig omsætning på ca. 435 mio. kroner.

AarBus satser på kvalitet i et konkurrencepræget marked og vægter åbenhed og effektivitet højt i forhold til både passagerer og medarbejdere. Generelt er det AarBus’ personalepolitik, at medarbejderne sikres vilkår, så de er engagerede og ansvarlige i bestræbelserne på at levere den bedst mulige kollektive bustrafik i Aarhus.

Vi ønsker at afspejle det samfund, vi er en del af, og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn og etnisk baggrund.