15. november 2022

Økonomichef

STÆRK ØKONOMIPROFIL SØGES

AarBus søger snarest muligt en stærk økonomichef,  der kan fastholde et solidt økonomisk fundament for virksomheden og bidrage til den strategiske udvikling.

Udover at lede økonomifunktionen vil du indgå i udarbejdelsen af kommende tilbud på buskørsel, ligesom du bliver inddraget i udbudsprocesser og i udarbejdelsen af øvrige kontrakter, som AarBus har med eksterne leverandører. Samtidig bidrager du til virksomhedens strategiske udvikling og grønne omstilling gennem din erfaring med eller forståelse for elbusser og BRT-løsninger.

Du bliver en del af en mellemledergruppe på 7 mellemledere med direkte reference til direktøren.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en kandidat, der kan:

  • styre og optimere økonomifunktionen
  • sikre udvikling i grundlaget for og styring af økonomien
  • gennemføre relevante økonomianalyser
  • producere og formidle økonomisk ledelsesinformation i bred forstand
  • garantere gennemsigtighed og sikre, at der ikke opstår overraskelser i den økonomiske styring
  • sikre den månedlige økonomiopfølgning på kontrakterne med Midttrafik
  • optimere diverse systemer, herunder Navision, ERP og BI
  • optimere samspillet mellem økonomi- og produktionssystemerne
  • udarbejde årsregnskab
  • sætte rammer for de faglige kompetencer i økonomi og sikre udviklingen af disse i forhold til fremtidige krav.

 

 

Du er analytisk stærk, struktureret og grundig, med en god forretningsforståelse. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.oecon., cand.merc., eller lignende, og du har solid erfaring inden for dit fag.

Erfaring fra i en driftsorienteret virksomhed er en fordel, gerne i det offentlige og/ eller inden for transportbranchen.

Som person er du vedholdende og troværdig. Vi prioriterer en fri omgangstone højt og har et godt og dynamisk arbejdsmiljø.

Du vil blive chef for en afdeling der i dag består af en controller og en bogholder. Det forventes at du igennem din ledelse af afdelingen sikrer trivsel og et fortsat godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Et job med kompetente og engagerede kolleger og medarbejdere i en solid og velfungerende organisation med stærke værdier.

Aflønning sker efter gældende kommunale overenskomst. Startlønnen forventes at ligge på 50.000 kr/mdr. Hertil kommer en god pensionsordning. Kvalifikationstillæg kan forhandles.

Arbejdssted
Arbejdsstedet er vores Administration på Jegstrupvej 5 i Hasselager. Der vil i mindre omfang være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Ansøgning og samtaler
Søg stillingen via linket herunder snarest og senest den 29. november 2022 kl. 20.00.

Første samtaler afholdes den 5. december 2022, og anden samtalerunde finder sted den 15. december. Desuden gennemføres der et testforløb den 13. december.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Hans Jørgen Østergaard på tlf. + 45 4191 6000.

SØG STILLINGEN

 


AarBus, er en selvstændig driftsfunktion i det regionale trafikselskab Midttrafik. Vi varetager den samlede bybuskørsel i Aarhus Kommune og har ca. 640 ansatte, 185 busser og en årlig omsætning på ca. 435 mio. kroner.

AarBus satser på kvalitet i et konkurrencepræget marked og vægter åbenhed og effektivitet højt i forhold til både passagerer og personale. Generelt er det AarBus’ personalepolitik, at medarbejderne sikres vilkår, så de er engagerede og ansvarlige i bestræbelserne på at levere den bedst mulige kollektive bustrafik i Aarhus ”til pengene”.

Vi ønsker at afspejle det samfund, vi er en del af og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn og etnisk baggrund.