25. januar 2023

Pladesmed til busværksted

Vil du være med at til at sikre, at Aarhus altid har pæne og driftssikre bybusser, og lægger du vægt på gode arbejdsforhold med bl.a. attraktive mødetider og fuld arbejdsgiverbetalt pension på 18,10 %, så har du nu muligheden for at komme med på holdet hos AarBus.

Vi søger snarest muligt en serviceminded, positiv og stabil pladesmed til vores hovedværksted på Jegstrupvej i Hasselager.

Om os
Vi er 26 mand på værkstedet, der dagligt er med til at få busdriften til at spille. Vores 189 diesel- og elbusser flytter dagligt ca. 90.000 passagerer rundt i Aarhus. Samlet set kører busserne hver dag, hvad der svarer til en gang rundt om jorden - i alt ca. 40.000 km, så der er behov for at holde dem godt kørende.

AarBus driver 3 dynamiske værksteder, hvor vi er helt selvkørende med eget mekanisk værksted, pladeværksted og autolakerer, og vi kan derfor få busserne på gaden igen samme dag, som de kommer ind. Værkstederne arbejder kun med AarBus’ egne busser, så du får ingen ekstern kundekontakt. Dine ”kunder” er dine kolleger.

Vi tilbyder dig:

-   Et spændende arbejde med mange muligheder
-   Et godt arbejdsmiljø i en velfungerende organisation
-   Fuld arbejdsgiverbetalt pension på 18,10 %
-   Attraktive mødetider og betalt frokostpause
-   Arbejde på fremtidens elbusser
-   Gode og dygtige kolleger og en uformel og humoristisk omgangstone
-   Gode muligheder for kurser, efteruddannelse mv.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en baggrund som pladesmed eller lignende fra bus-/lastvogns- eller personvognsbranchen. Du sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde, hvor din faglige stolthed er i højsædet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er fortrolig med brugen af IT-baserede værktøjer i dit arbejde.

Som person er du serviceminded og humoristisk anlagt. Du har gå-på-mod og et godt humør, og du kan lide at blive fagligt udfordret.

Løn
Aflønning sker efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg for særlige kvalifikationer og eventuelle erfaringer fra tilsvarende ansættelser mv.

Ansøgning
Hvis du ønsker at søge stillingen, skal du snarest og senest den 22. februar 2023 udfylde et elektronisk ansøgningsskema via linket herunder. Vi gennemgår ansøgninger løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet.

SØG JOBBET

Yderligere oplysninger
For mere information er du velkommen til at kontakte Værkstedschef, Morten Lisberg på tlf. 4191 6070 eller mail mli@aarbus.dk

Du finder også en lang række oplysninger om AarBus her på vores hjemmeside.

 


AarBus er en selvstændig driftsfunktion i det regionale trafikselskab Midttrafik. Vi varetager den samlede bybuskørsel i Aarhus Kommune og har ca. 640 ansatte, 189 busser og en årlig omsætning på ca. 435 mio. kroner.

AarBus satser på kvalitet i et konkurrencepræget marked og vægter åbenhed og effektivitet højt i forhold til både passagerer og personale. Generelt er det AarBus’ personalepolitik, at medarbejderne sikres vilkår, så de er engagerede og ansvarlige i bestræbelserne på at levere den bedst mulige kollektive bustrafik i Aarhus ”til pengene”.

Vi ønsker at afspejle det samfund, vi er en del af og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn og etnisk baggrund.